Dieve dieve rafinuotas, kitiem kandi, o pats nusiperki lauza ir poto nezinai nuo ko pradet taisyt Sekmes tau
kad tavo masina turetu toki stovi, kaip tie mano perkami lauzai, tai butu labai dziugu o kad masinos visos turi bedu be isimties tai faktas.. As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka.. taigi tas masinu tvarkymas nuo pedantiskumo lygio priklauso.. vienas vazineja su neveikianciais 1-2 cilindrais ir nesikrauna, kitas isgirsta kad cypia naujas kalades, galvoja kaip jas pakeist
Gedi, nu jau kas sake kad netvarkau i dizelini mersa virs stukos ikisau, i cl500 ikisau virs stukos, i dabartini simiora jau antra stuka kisu(kalbu ne apie tepaliukus, filtriukus, ar dar kazka) bet geriau nusipirkti su matomu defektu, nei kad ledine ir po savaites uzkala motoras
As masina metu senumo pasiemu, daznia randu prie ko prikišt, kas man nepatinka, kieno zodziai cia ?
Vaikeli, tu turbut isvis masinos dar neturi, kad tokias nesamones sneki. Masina metu laiko jei techniskai netvarkinga tam yra garantija. Ar zinai toki dalyka ? Tetes tada paklausk, arba mamos. I dizelini mersa sukisai virs stukos, o gal i (dyzelini). Mokykla bent jau vidurine siulau pabaigti, tada galvoti apie masinas. Tiesa dar vairuotojo pazymejima reikes pries tai isilaikyti. Pasiemu ar pasiimu rasosi ?
Berastis visiskas