Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 356508 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Artistas tu, kad savo dyzelį esu vadini.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
tema automatines greiciu dezes o cia "zinovai"  (!?) apie apdailas, tipus ir panasiai rasineja, tai kam tada isvis tas temas pakuriat, tegu buna 1 tema A8 ir tada malkit liezuviais, seip tikejaus atsakymo i uzduota klausima , o ne kritikos apie A artai S modelius..
aciu kad suprantat klausima ir i ji atsakot xdddd....
Tik jau nereik taip karstai reaguot, cia tauta susirinkus turinti jumoro jausma  ;) Nieks gi nekaltas, kad dyzeli S'u uzvadinai. Aisku uzuojauta del dezes gedimo, tiksliausiai manau tau Tomcius galetu pasakyt, bet as taip isivaizduoju kad apie 1K euru kainuos ir lietuvoj

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
o pas mane AS8 Club parasyta))))
o tu manai kad mums ne p_x?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
tema automatines greiciu dezes o cia "zinovai"  (!?) apie apdailas, tipus ir panasiai rasineja, tai kam tada isvis tas temas pakuriat, tegu buna 1 tema A8 ir tada malkit liezuviais, seip tikejaus atsakymo i uzduota klausima , o ne kritikos apie A artai S modelius..
Tik jau nereik taip karstai reaguot, cia tauta susirinkus turinti jumoro jausma  ;) Nieks gi nekaltas, kad dyzeli S'u uzvadinai. Aisku uzuojauta del dezes gedimo, tiksliausiai manau tau Tomcius galetu pasakyt, bet as taip isivaizduoju kad apie 1K euru kainuos ir lietuvoj
tomcius uzbanintas..

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
vel???? ir jauciu vel del kases :D

onlyzilvis

• Svečias
tomcius uzbanintas..

kokio b??? kam gera zmogu banint ????????  :O

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Jei reiks galiu jo telefona i PM imest  ;)

Neprisijungęs sexxes

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
na jei lt 1000 euro tai tada cia vietoj uk 1500 svaru padesiu, 30 metu patirties su auto dezem turintys meistrai, tai padarys uztikrintai.

vienu zodziu man A8 3.3TDI quatro, su remontu ir priregistravimu cia uk kainuos tik 20 k lituku :D tarp kitko su visais privalumais masinyte: tel, tv, gps su sat nav, fully electric and heated seats :P

gal ir neismanau apie audines daug bet pirkinys vertas demesio ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
o pas mane AS8 Club parasyta))))
o tu manai kad mums ne p_x?

keliese jus ?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na jei lt 1000 euro tai tada cia vietoj uk 1500 svaru padesiu, 30 metu patirties su auto dezem turintys meistrai, tai padarys uztikrintai.

vienu zodziu man A8 3.3TDI quatro, su remontu ir priregistravimu cia uk kainuos tik 20 k lituku :D tarp kitko su visais privalumais masinyte: tel, tv, gps su sat nav, fully electric and heated seats :P

taip taip,su visais privalumais...o vairas normalioi pusei ? jei taip tai super...

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Tai Lietuvoj irgi panasiai kainuoja :) O kiek draudimas kainuos tau? :D

onlyzilvis

• Svečias
uuu draudimas tai crazy money tokiom masinom ten kainuoja  (+)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį

taip taip,su visais privalumais...o vairas normalioi pusei ? jei taip tai super...
:D ziauru

Neprisijungęs sexxes

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
 vairas kairej pusej kaip priklauso, buvusi su lenkiskais numeriais, o draudimas mano yra TRADER , moku 64 svarus i menesi ir galiu turet 5 masinas vienu metu ir visos apdraustos, beje galiu sest i betkokia masina ir ja vairuoti ir esu apdraustas, galiu vairuot masina be ROAD TAX'o, o is paprastu zmoniu atema masina uz vairavima be jo :) karoce draudimas su privalumais kuri UK turi tik firmu savininkai - masinu prekeiviai ;)

onlyzilvis

• Svečias
vairas kairej pusej kaip priklauso, buvusi su lenkiskais numeriais, o draudimas mano yra TRADER , moku 64 svarus i menesi ir galiu turet 5 masinas vienu metu ir visos apdraustos, beje galiu sest i betkokia masina ir ja vairuoti ir esu apdraustas, galiu vairuot masina be ROAD TAX'o, o is paprastu zmoniu atema masina uz vairavima be jo :) karoce draudimas su privalumais kuri UK turi tik firmu savininkai - masinu prekeiviai ;)

na cia tai liuks variantas kaip uk  (y) (y)

Neprisijungęs tadzius

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kurios dezes geriau laiko einancios A8 2.5 TDI? Mechanines ar automatines?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kurios dezes geriau laiko einancios A8 2.5 TDI? Mechanines ar automatines?
kvailas klausimas, aisku, kad mechanine

Neprisijungęs Arvydas007

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1767: 2011 Vasario 02, 08:44:03 »
pas mane atsirado taip pat P padety spaudziant stabdi sudunksi prie svirties, pradejo dunkseti kai parsivariau masina po vairo koloneles restauravimo. Arba jie ten ko pridirbo arba cia tik sutapimas. Anksciau nesigirdejo to dunksejimo, o dabar is kart pastebejau
      reiktu paziureti greiciu dezes pagalves, matyt suplysusios.....tas laisvumas ir persiduoda :)

onlyzilvis

• Svečias
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1768: 2011 Vasario 02, 12:29:28 »
pas mane atsirado taip pat P padety spaudziant stabdi sudunksi prie svirties, pradejo dunkseti kai parsivariau masina po vairo koloneles restauravimo. Arba jie ten ko pridirbo arba cia tik sutapimas. Anksciau nesigirdejo to dunksejimo, o dabar is kart pastebejau
      reiktu paziureti greiciu dezes pagalves, matyt suplysusios.....tas laisvumas ir persiduoda :)

ka reiskia sudungsi? gal suklanksi, bet ir tai girdisi tik kai peciukas isjungtas ir esi visiskoje tyloje. siaip tai pagal mane tas suklanksejimas yra visiskai normalu, juk uzrakina svirti, kad be stopo begio neijungtum.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Automatinė greičių dėžė
« Atsakymas #1769: 2011 Vasario 02, 14:01:35 »
elektromagnetas girdisi

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #1770: 2011 Vasario 02, 14:23:25 »
elektromagnetas girdisi

na bet tas solenoidas ir turi girdetis ?  ?!? bent jau pas mane visiskoj tyloj tai girdis.  (!?)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1771: 2011 Vasario 02, 16:45:14 »
elektromagnetas girdisi

na bet tas solenoidas ir turi girdetis ?  ?!? bent jau pas mane visiskoj tyloj tai girdis.  (!?)
turi girdetis

Neprisijungęs mantasbet

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1772: 2011 Vasario 06, 17:28:23 »
Sveiki.Turiu beda didelia. Kai ijungi pavara  ant D issijungia triptronikas ir prietaisu skydelyje visas pasizymi raudonai visos pavaros ir tada sunkiai jungiasi pirma pavara.Labai daug sukeliant apsuku  toksai skaudus persujingimas buna su smugiu tokiu tada paraudonuoja tas skydelis ir pajuda is vietos.Kas galetu buti ir kur butu imanoma susiremontuoti tai bet ne audi centre ir kiek tai galetu kainuoti:D Dekui uz info :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 06, 17:49:56 sukūrė mantasbet »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1773: 2011 Vasario 06, 17:48:00 »
Sveiki.Turiu beda didelia. Kai ijungi pavara  ant D issijungia triptronikas ir prietaisu skydelyje visas pasizymi raudonai visos pavaros ir tada sunkiai jungiasi pirma pavara.Labai daug sukeliant apsuku  toksai skaudus persujingimas buna su smugiu tokiu tada paraudonuoja tas skydelis ir pajuda is vietos.Kas galetu buti ir kur butu imanoma susiremontuoti tai bet ne audi centre :D Dekui uz info :D
tau isijungia avarinis rezimas, daryk diagnostika pirmiausia

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1774: 2011 Vasario 06, 18:47:53 »
jei smugis - batai dezei tikriausiai