Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 356139 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1500: 2010 Liepos 21, 19:07:28 »
forume yra toks dalyvis,sitoi temoi turetu buti nemazai jo post'u,dezem uzsiima zmogus ;)
Prekiauja atsarginem dalim jei tiksliau  ;)

Neprisijungęs Arturienas

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2010 Liepos 22, 09:23:24 »
sweik...man kaskokios problemos su 4...5 pawarom waziuojant  sokineja apsukos labai jaucesi waziuojant i kalna..ta prasme ant apkrowos labai jaucesi....tokie kaip pergazawimai kaip nelaikytu begio....gal kas esate su tokia beda tureje reikala... :Vdekui
Avarinio rezimo nemeta.? Gali buti penkta pavara padegusi. dar yra variantas kad valdymas. Pas mane buvo kad penkta isvis buksavo tai perinko deze. buvo sudegusi 5 pavara.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2010 Liepos 22, 12:06:42 »
o kaip jus i kalna 5 begiu vaziuojat ? ?!?

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2010 Liepos 22, 12:30:29 »
paprastai automatas gi pats meto jei variklis nera apkrautas tai jis ir nemeta zemesne o kai apkrovos gauna buksuoja ir tada meta i zemesne
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 22, 12:32:02 sukūrė Arturienas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2010 Liepos 22, 14:49:39 »
nzn as jungiu 2 begi ant tiptronic'o ir gaza iki dugno :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2010 Liepos 22, 17:30:31 »
cia ir autostradoj 2 begi meti? :D

Neprisijungęs Mindziu26

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2010 Liepos 22, 20:05:07 »
tai manau tvarkysiu uz 1500 lt padarys ir bus tepalai  filtrai  pakeisti

na man taip pat tvarke atbuline eiga tai 2000 kainavo  :P butau rades deze uz 1200 ir dar veikiancia tai tikrai nebuciau galvojes  :D tik tiek kad neaisku kiek tu su ja vazinesi  :-]

Neprisijungęs aurius

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2010 Liepos 22, 23:52:31 »
nne jokiu awariniu nemeta....ir kompas nieko nerodo wiskas twarkoi... tipo tik mehaninei daly gedimas...
gali but ..taip pasake man.... kaskur pries pusmeti buwo atbulinis dinges...tai buwo ten kaskoks tritonas ar kaip jis ten wadinasi parejes .. na tokia metaline plokste apliet guma...ji te spaudimo nebelaike per krastus tepala praleido...todel ir dingo...atbuline pawara   ..bet dingo ne wisai o nebeturejo jegos, kitaip sakant negalejau iwaziuot i kalna ar i kokia ikalne.atbulas
tai taip manau ir su 4,5 bus   kad nelaiko to spegio ,spaudimo ir tos apsukos sokineja kas zinote dezes sandara ar yra 4,5 tokia gumine lekste???

Neprisijungęs normalus

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2010 Liepos 23, 16:18:39 »
na va pagliau, perskaiciau visus 76 puslapius blevyzgu apie AGD. :-)

Taigi.

Vaziuojant 5 begiu prie 1.3k-1.4k rpm jauciasi nedidele vibracija ir kazkodel man atrode, kad ta vibracija eina nuo variklio, del mazu apsuku. Dabar perskaites visus 76 psl pradedu galvoti, kad 5 begis i pabaiga.

Tiesa yra panasi vibracija ir ant laisvu apsuku ir mano galva tai vibracija nuo variklio (itarineju senas kaip gyvenimas zhvakes ir purkshtukus), tai galvojau anksciau kad ir ta mazute vibracija prie mazu apsuku ant 5 begio irgi nuo variklio buvo...

nepatinka man tai, oj nepatinka! (-)

Neprisijungęs F-tronic

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2010 Liepos 27, 08:25:46 »
forume yra toks dalyvis,sitoi temoi turetu buti nemazai jo post'u,dezem uzsiima zmogus ;)
Prekiauja atsarginem dalim jei tiksliau  ;)

aisku ;)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2010 Rugpjūčio 02, 11:49:21 »
nne jokiu awariniu nemeta....ir kompas nieko nerodo wiskas twarkoi... tipo tik mehaninei daly gedimas...
gali but ..taip pasake man.... kaskur pries pusmeti buwo atbulinis dinges...tai buwo ten kaskoks tritonas ar kaip jis ten wadinasi parejes .. na tokia metaline plokste apliet guma...ji te spaudimo nebelaike per krastus tepala praleido...todel ir dingo...atbuline pawara   ..bet dingo ne wisai o nebeturejo jegos, kitaip sakant negalejau iwaziuot i kalna ar i kokia ikalne.atbulas
tai taip manau ir su 4,5 bus   kad nelaiko to spegio ,spaudimo ir tos apsukos sokineja kas zinote dezes sandara ar yra 4,5 tokia gumine lekste???
ne tritonas o pistonas :D galines pavaros,4-5 begyje yra guminiai tarpikliai kuriuos reikia keisti.jei reiks sakyk,bet pirma tegu meistras isardes perziuri kuriuos keis tarpiklius...filtra ,karterio tarpine,jei pasville tai ir frikcinius ar net plieninius tarpdiskius

Neprisijungęs aurius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2010 Rugpjūčio 02, 21:01:49 »
 :)..tai tie pistonai kiekwienam begiui po wiena kaip suprantu...nes ir treciam taspats ff...ir jie gan nepigus...kiek zinau...gal tiksle vieneto kaina zinot...o seip wiskas kitas tai twarkoi meistras sake kai atbulini twarke.perziurejo...

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2010 Rugpjūčio 03, 09:34:06 »
:)..tai tie pistonai kiekwienam begiui po wiena kaip suprantu...nes ir treciam taspats ff...ir jie gan nepigus...kiek zinau...gal tiksle vieneto kaina zinot...o seip wiskas kitas tai twarkoi meistras sake kai atbulini twarke.perziurejo...
Jo pas meistrus su ju navarotais aisku nepigiai :D pas mane originalus nuo 6LT vienas tarpiklis pistonui,jie yra isorinis ir vidinis.pistonai keiciasi tik atbuliniam begiui,o toliau visom sankabom tarpikliai.tu tarpikliu yra nemazai,reiktu keisti visus ,( visu tarpikliu,rieboksliu,tarpiniu rem.komplektas +- 600Lt,yra variaciju)bet jei tik vienam sankabos bugnui darot operacija tai tik ji sutvarkyt nebrangiai iseitu.suzinok ka keicia meistras ir galesiu su dalim padet.i PM uzklausima-gausis kaip pats sakai gan pigiai.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 03, 09:39:20 sukūrė tomčius »

Neprisijungęs aurius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2010 Rugpjūčio 06, 20:28:10 »
gerai dekui susizinosiu kaip ten kas  ;)

Neprisijungęs enzo

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2010 Rugpjūčio 10, 20:52:30 »
man mesdavo avarini rezima labai daznai ir isvis deze durniuodavo net begiu nemetidavo.ilgai ieskojau ir radau kad po kulisos nikeliu mikroschema dulkiu ir dar velnias zino kuo buvo apsinesus,o ten per ja  du magnetukai braukosi ir duoda signala i dezes kompa..ir seip girdejau,kad per laika ten issitrina kontaktai.
tai siulau visiem laikas nuo laiko ten prasivalyt.

Neprisijungęs T-Star

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2010 Rugpjūčio 19, 18:12:41 »
Sveiki (h) turiu toki klausima:kokius tepalus geriausia pilti i A8 automatine pavaru deze?masina 96m, quattro, deze 4begiu,variklis 2,8 ir kiek litru telpa?Is anksto aciu uz info.
Beje, gal zinot kur Vilniuje keicia tepalus, nes keliose servisuose klausiau, tai nekeicia...?  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 22, 10:45:04 sukūrė T-Star »

Neprisijungęs valerij19

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2010 Rugpjūčio 20, 09:15:53 »
sveiki visi.
Man tokia beda atsitiko, gal dar atsitiks didesne, kai deze suvarisis.
vaziujant i prieki viskas normaliai, gerai pavaros jungiasi, viskas ciki, bet kai sustoju ir duodu atbulini, tada prietaisu skydelyje uzsidega rauduonai visis kur begius rodo. bet tai tik retkarciais, juokauju gal netaip rakta pasuku degimo is ryto, buna kaprizinga labai mano 3.3 tdi. buna gerai, ir atbulinis, ir i prieki, o buna ir kaprizus rodo. as cia suku galva kas gali buti, nes vienur viena sako, kitur kita, ir nesuprasi kas tiesa sako, o kazkaip moketi uz perziurejima ir nieko nepadaryma nesinori. galvoju gal tepalu lygis nukrites, ar kazkas panasaus, gal tepalus reikia keist. vakar vat buvo taip, atvaziavau, parkuojantis daviau atbulini, visos lemputes prietaisu skydelyje, kur pavaras rodo uzsidege, poto vaziuojant namo , 2 begis isijunge, ir viskas, daugiau nesijunge jokia, ir rankiniu budu nesijunge ir siaip, uzgesinau masina, is naujo uzvedziau, viskas gerai pasidare, normaliai vel. siandien is ryto viskas gerai, ir atbulinis ir i prieki. Kodel mano masina kaprizinga, gal kas buvo sussidures? 2001 metu 3.3 tdi, 5 pavaru automatas

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2010 Rugpjūčio 20, 09:18:38 »
sveiki visi.
Man tokia beda atsitiko, gal dar atsitiks didesne, kai deze suvarisis.
vaziujant i prieki viskas normaliai, gerai pavaros jungiasi, viskas ciki, bet kai sustoju ir duodu atbulini, tada prietaisu skydelyje uzsidega rauduonai visis kur begius rodo. bet tai tik retkarciais, juokauju gal netaip rakta pasuku degimo is ryto, buna kaprizinga labai mano 3.3 tdi. buna gerai, ir atbulinis, ir i prieki, o buna ir kaprizus rodo. as cia suku galva kas gali buti, nes vienur viena sako, kitur kita, ir nesuprasi kas tiesa sako, o kazkaip moketi uz perziurejima ir nieko nepadaryma nesinori. galvoju gal tepalu lygis nukrites, ar kazkas panasaus, gal tepalus reikia keist. vakar vat buvo taip, atvaziavau, parkuojantis daviau atbulini, visos lemputes prietaisu skydelyje, kur pavaras rodo uzsidege, poto vaziuojant namo , 2 begis isijunge, ir viskas, daugiau nesijunge jokia, ir rankiniu budu nesijunge ir siaip, uzgesinau masina, is naujo uzvedziau, viskas gerai pasidare, normaliai vel. siandien is ryto viskas gerai, ir atbulinis ir i prieki. Kodel mano masina kaprizinga, gal kas buvo sussidures? 2001 metu 3.3 tdi, 5 pavaru automatas
Itariu kad jau atejo laikas dezes remontui  :(

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2010 Rugpjūčio 20, 09:22:16 »
Tai pas tave 4HP18FLA, tada keitimui 3-4 Ltr. ATF3000

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2010 Rugpjūčio 28, 09:21:12 »
Pabandziau vakar per kiek paima 100km/h mano s8 tai liudna paliko per 7.9s. tai manau reiks bandyt toliau tvarkyt PD ir dar bln trecedeni troike ciut nepadare..... dar vienas zmogeliukas sake kad trauka turetu buti gersne. Tai gryztu po topacio kad reik keist hidro mova ..... dar tiesa nuo bmv 4.4 ,ten toke pat deze eina, dezes dalys tinka pova ir viduriai ?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2010 Rugpjūčio 28, 09:38:00 »
mova turi but tokia kokia turi but nesvarbu kad isvaizda identiska pagal koda skiresi movos vidus,ir nuo bmw netinka movos tik kai kuri dalis is vidaus dezes

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #1521: 2010 Rugpjūčio 28, 13:53:13 »
kazkas pas mane darosi negero..  :[ pora kart buvo, kad ijungus D arba R jauciasi vibracija kaip trukciojimas, pradejus vaziuot dingsta. poto viskas normaliai buna.. begius jungia graziai ir svelniai. problema iskilo po tepalu/filtro ir galinio salnyko (kur iseina kardanas) keitimo. aisku gal tai tik sutapimas, nes masina turiu apie pora sav.

siandien prasukau ~60km, po miesta su nemazai sustojimu ir dar taip padraskant vazinejau, problema nepasikartojo. gal oro kur sistemoj buvo like po tepalu keitimo ar kazkas panasaus?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 28, 17:07:43 sukūrė onlyzilvis »

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2010 Rugpjūčio 28, 14:38:54 »
iskilo klausimas, ar buvo automatiniu 6begiu deziu?  ?!?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2010 Rugpjūčio 28, 16:36:05 »
yra dabar :) ant D3 ir daugeliu kitu nauju masinu :) lexus'as turi 8 begius

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2010 Rugpjūčio 28, 17:07:56 »
aisku, tai vadinasi pas D2 nebuvo, vienam skelbime uzmaciau tai idomu pasidare is kur tas 6 begis