Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 358894 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1100: 2009 Liepos 14, 16:05:21 »
gal kokias kordinates galetum duoti? :D pvz per koki maps.lt ar pan kad nereiktu bludyti :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1101: 2009 Liepos 14, 16:15:21 »
tai kad as nzn... Jaunelis ten daresi... gal jis gali tau tuom klausimu pagelbet

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1102: 2009 Liepos 14, 21:30:10 »
gal kokias kordinates galetum duoti? :D pvz per koki maps.lt ar pan kad nereiktu bludyti :D

mini i klebus,ten kur apsisukineja autikai aikstele tau bus kairei pusei,o tu suki i  pacia pirmiausia gatve i desine i kalniuka iki pacio galo ir pamatysi daug lavonu su mirusiais automatais - reiskias tu vietoj :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1103: 2009 Liepos 15, 11:28:17 »

mini i klebus,ten kur apsisukineja autikai aikstele tau bus kairei pusei,o tu suki i  pacia pirmiausia gatve i desine i kalniuka iki pacio galo ir pamatysi daug lavonu su mirusiais automatais - reiskias tu vietoj :D

aciu ;) reiks apsilankyt radus laisvesne diena :D

topgear

• Svečias
« Atsakymas #1104: 2009 Liepos 15, 20:05:09 »
sunkei stumdesi riciagas kelias dienas,po to deze uzsilenke visai :( i p neisimeta kitu nera, liko ant n.taip nutiko kad esu ne lietuvoj tai gal kas turi minti kokia.yra salia vienas garazas bet ten kiek kalbejau tai turiu deze kita ruost.gal kam panasiai buvo.diagnostika aisku padarys, bet ka man priburs tai nezinia.noriu biski apsidraust kad labai nenustekiantu mano ir taip plonos pinigines :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 15, 20:06:42 sukūrė topgear »

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #1105: 2009 Liepos 16, 09:52:32 »
Sveiki, turiu klausymą ;) Kiek dabar kainuotu keturbėgė automatinė pavarų dėžė? 1995 m. A8 4,2 q. Aciu :) Ir dar norėčiau patarimo. Mašina stovėjo 5 dienas priėjes pamačiau dėme ant žemės kažkur tuoj vietoj kur dėžė jungiasi su varikliu. Na aišku dar įsijungė servirinis režimas, bet per diagnostika pasakė, kad vienas dėžės vožtuvas negauna srovės, sakė arba iki dėžės laidas nutrukęs arba dėžeje kažkoks daviklis parėjęs (dabar taisausi). Bet gi pirmiausia pagalvojau išbėgo tepalas, nuvariau i servisa, išplovėm dugną ir kaip tyčia po to daugiau nelašo neišbėgo. Servisiniu režimu dar prasukau 50 km ir irgi viskas tvarkoje. Tai kaip čia galėjo išbėgti, gal kas turi kokiu minčiu (tepalus variklyje tikrinau, ok :-])
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 16, 10:10:46 sukūrė Richmaldas »

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1106: 2009 Liepos 16, 10:24:18 »
o tu nenori pasitikrint dezes tepalo lygi? kad paskui nebutu per velu? kaina ~ stuka lt.

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #1107: 2009 Liepos 16, 10:58:35 »
Tai vakar nuvežiau į servisą, prašiau, kad pakeistu tepalus. Bet aš kaip suprantu, jei ji važiavo, tai tepalu bet kokiu atveju yra ir jai jie bėga, na tai nors kokia dėmė turėtu būti, o čia viskas neblogai. Na šiandien turėčiau pamatyti ar padės tie keitimai ir kaip bus. O klausyk, dėl tos mano bėdos su tuo vožtuvu mušti dėžė gali? ta prasme prieš bėda važiavo ir buvo viskas gerai, kai isijungė servisinis režimas važiuoja tik i prieki ir atgal, nemeta bėgiu, bet kai jungi atgal, tai stiprus trenksmas buna.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1108: 2009 Liepos 16, 11:06:11 »
manau, kad gali...

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1109: 2009 Liepos 16, 11:07:54 »
Siaip ant servisinio rezimo daug vazinet nepatarciau

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1110: 2009 Liepos 16, 11:09:11 »
as viena karta dugna esu imynes netoli 18 ant serviso, nes beda buvo labai nemaloni

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #1111: 2009 Liepos 16, 11:13:25 »
Suprantama, bet žinai kai dušimtai meistru ir dar kiekvienam pažiureti reikia 8:8 :-] O nuomonės tai išvis pravalas, kiekvienas skirtingai  :-]

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1112: 2009 Liepos 16, 11:14:38 »
O tau cia kuriam mieste?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1113: 2009 Liepos 16, 11:37:47 »
Suprantama, bet žinai kai dušimtai meistru ir dar kiekvienam pažiureti reikia 8:8 :-] O nuomonės tai išvis pravalas, kiekvienas skirtingai  :-]
tai tu is tu 200 meistru issirink viena gera ir varyk pas ji... o ne plakiok per visus... kol tau jos neisardys as manau, nelabai kas pasakys tiksliai kas yra...

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #1114: 2009 Liepos 17, 14:14:07 »
Na ir vienas ir kitas variantas logiškas  :) Skambinau meistram tai iesko bėdos. Klaida metė, kad negauna srovės vienas iš dėžės vožtuvu. Sake išardė dėžė nenuimant sukeitė salinoidus ar kaip jie ten vietom tai jie geri, dar sake, kad laidas buvo atsijungęs nuo to neveikiančio. Na bet surinko atgal vėl kompas ta pačią bėdą rodo. jau aš pradedu parintis kas ten galėtu būti. Sako ieško toliau gal kokių variantų turit?

Neprisijungęs dainiulis

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1115: 2009 Liepos 18, 22:34:06 »
Sveiki..Turiu beda...
vaziuojant uzsidega visi automatines greiciu dezes simbolei gaunasi raudona juosta...tada uzgesini varikly sustojus ir vel pradedi vaziuoti ir gerai..bet ir vel po kiek laiko taip.ismeta...ir kai tai pasidaro neduoda nei triptronik jugt...
o paspaudus ekseleratoriaus pedala kaskiek masina vaziuoja bet nei greiteja nei nei nieko..tai kame cia gali buti beda...
ar jau nusimato rimtas remontas mano automatinei greiciu dezei

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1116: 2009 Liepos 19, 05:04:37 »
tai kaip suprantu isijungia avarinis rezimas kazkodel. kompas durniuoja turbut.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1117: 2009 Liepos 19, 07:47:05 »
Sveiki..Turiu beda...
vaziuojant uzsidega visi automatines greiciu dezes simbolei gaunasi raudona juosta...tada uzgesini varikly sustojus ir vel pradedi vaziuoti ir gerai..bet ir vel po kiek laiko taip.ismeta...ir kai tai pasidaro neduoda nei triptronik jugt...
o paspaudus ekseleratoriaus pedala kaskiek masina vaziuoja bet nei greiteja nei nei nieko..tai kame cia gali buti beda...
ar jau nusimato rimtas remontas mano automatinei greiciu dezei

taip isijungia avarinis rezimas ir vaziuoja 3 begiu,patariu padaryt diagnostika ir nevazinet su masina,nes tada gali liudniau baigtis...

beje jokiu smugiu nieko nera?

Neprisijungęs dainiulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1118: 2009 Liepos 19, 13:21:20 »
Ne smugiu nera...vaziuoja grazei ir begius jungia... bet uzeina ir taip pasidaro....
tai reiks manau vaziuoti kur automatines greiciu dezes tvarko kad paziuretu kas ten pas mane per beda...
nes vakar vakare pravazinejau be bedu..siandien vel vaziuoju ir vel ta pati beda...tada uzgesinu masina ir vel kaip niekur nieko vaziuoju..tad manau cia be meistru pagalbos nieko nebus teks vaziuoti kad paziuretu kas per beda...tai gal pajungia kompa ir pamatys kas per beda...
bet siaip is tokiu simtomu.kaip manote man cia rimta beda...ar  ne?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1119: 2009 Liepos 19, 13:44:55 »
Ne smugiu nera...vaziuoja grazei ir begius jungia... bet uzeina ir taip pasidaro....
tai reiks manau vaziuoti kur automatines greiciu dezes tvarko kad paziuretu kas ten pas mane per beda...
nes vakar vakare pravazinejau be bedu..siandien vel vaziuoju ir vel ta pati beda...tada uzgesinu masina ir vel kaip niekur nieko vaziuoju..tad manau cia be meistru pagalbos nieko nebus teks vaziuoti kad paziuretu kas per beda...tai gal pajungia kompa ir pamatys kas per beda...
bet siaip is tokiu simtomu.kaip manote man cia rimta beda...ar  ne?
manau, kad ne

Neprisijungęs dainiulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1120: 2009 Liepos 19, 15:03:54 »
na va dabar is keliones ..tai kaskiap kuo toliau tuoj man labiau neramina greiciu deze..kartais grazei jungia begius ...uzeina atrodo nenori mesti  kaskaip..na kaskas idomaus darosi

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1121: 2009 Liepos 19, 15:33:44 »
na va dabar is keliones ..tai kaskiap kuo toliau tuoj man labiau neramina greiciu deze..kartais grazei jungia begius ...uzeina atrodo nenori mesti  kaskaip..na kaskas idomaus darosi
patarciau maciau vazinet o varyt pasitikrint tepalu lygi ir pasidaryt diagnostika...

Neprisijungęs dainiulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1122: 2009 Liepos 19, 16:31:14 »
Jo ryt is pat ryti varau kad paziuretu kas ten man yra....ir viskas bus aisku kas darosi su greiciu deze

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1123: 2009 Liepos 19, 16:36:58 »
geriau is viso nevazinet nes per maza bedele poto gali tekt visa deze perinkt...

Neprisijungęs zondas

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1124: 2009 Liepos 19, 17:25:36 »
o negali "servisas" įsijungti kad ir nuo per ilgai degančio 1in1 (ar kaip ten jis), arba nuo ilgai degančios "saulutės", tipo ilgai nekeiti tepalo ar stabdžių kaladėlių, ir še tau bėdą (servizo rėžimą)???  ?!? :D  Nežinau ar taip būna, bet išmasčiau tokį "varianą", tai ir klausiu :D