Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 350520 kartus)

david_

• Svečias
A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #225: 2008 Balandžio 15, 11:16:43 »
na taip,tam meistrai yra :)
kas gali pasakyt kur vln galeciau audi savo dezes tepalus pakeisti? ir man toks negeras itarima skad po truputy leidzia is kazakur...
masina dar tik irma savaite pas mane,tai visko gali buti..
manau reikia laiku siuziureti,tai gal nenutiks tai dezei nieko  .
gal kas is jusu vln uzsiimat tokiais dalykais? :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2008 Balandžio 15, 11:47:43 »
na taip,tam meistrai yra :)
kas gali pasakyt kur vln galeciau audi savo dezes tepalus pakeisti? ir man toks negeras itarima skad po truputy leidzia is kazakur...
masina dar tik irma savaite pas mane,tai visko gali buti..
manau reikia laiku siuziureti,tai gal nenutiks tai dezei nieko  .
gal kas is jusu vln uzsiimat tokiais dalykais? :)

Na aš galiu pasakyti kur man tvarkė dėžę, vyro auto keitė tepalus, kol kas nusiskundimų neturim, dirba vyrai neblogai, o ir sakyčiau supranat savo darbą... (+) Èia bus UAB Automatinė pavara, Verkių g. 50... :)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2008 Balandžio 15, 14:26:27 »
Tai kasnors galetu padeti?

Sveiki. Gal zinot kas galetu buti (A8 4.2q 94m) kai stovi ir perjungi pavara i atbula pasigirsta toks kirstelejimas, kartais net reik pagazuot, kad isimestu atbulas, na ir i prieki vaziuojant tarp perjungimu kartais kaip ir kirstelejimas buna.. Cia tepalu mazai ar jau giliau kazkas gali but? Gal kas susiduret? Dekui
jei pagazavus isimeta galinis,su pauze,tai i pabaiga galinis stumoklis,"toks guminis "ziedas,reik remontuot,ardyt +dar tarpikliai ir visokie dar "niekuciai",+darbai=apie1000-1500

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2008 Balandžio 15, 15:02:50 »

Sveiki. Gal zinot kas galetu buti (A8 4.2q 94m) kai stovi ir perjungi pavara i atbula pasigirsta toks kirstelejimas, kartais net reik pagazuot, kad isimestu atbulas, na ir i prieki vaziuojant tarp perjungimu kartais kaip ir kirstelejimas buna.. Cia tepalu mazai ar jau giliau kazkas gali but? Gal kas susiduret? Dekui
jei pagazavus isimeta galinis,su pauze,tai i pabaiga galinis stumoklis,"toks guminis "ziedas,reik remontuot,ardyt +dar tarpikliai ir visokie dar "niekuciai",+darbai=apie1000-1500

nieks cia neremontuoja, sakom kas gali but. o tas daigtas vadinasi galines eigos voztuvas :) bet jam ir i prieki tas pats :)

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #229: 2008 Balandžio 15, 15:44:07 »
Na trumpai sakant, gal zinot patikimu meistreliu kurie tais reikalais uzsiima ir su A8 daznai susiduria? Veiksmas butu geriau Vln. Idomu garantijas duoda kasnors tokiems darbams apart OOOO centro? Dar toks durnas klausimas, kadangi automatas man naujiena, tai jei staigiai spusteli gaza (pvz kad ilyst kamstyje) masina susimasto gal sekunde ar dvi ir tik tada ikala zemesne pavara, kai jau neber kur lyst.. Cia irgi kaip gedimas traktuojama ar cia visi automatai taip daro? Tipo tada kamsciuose ta tiptronika naudot belieka

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2008 Balandžio 15, 15:53:19 »

nieks cia neremontuoja, sakom kas gali but. o tas daigtas vadinasi galines eigos voztuvas :) bet jam ir i prieki tas pats :)
koks dar voztuvas,visi voztuvai randasi smegenineje , o cia kalba apie galini stumokli"rear piston".o remontuot tau "patrakusi" jau minejo kur.tai kas dar toliau per klausimai:D

david_

• Svečias
« Atsakymas #231: 2008 Balandžio 15, 15:55:57 »
as irgi buvau tika toj automatine pavara,tai jei tepalus keisti su tepalu ir filtru apie 500lt :)
o jei tik patikrint tepalus ir vsio,na dar plius dapilt tai kokia 50 lt plius tepala sake.. :)
as kai pakeliau audi savo pats paziuret kas kaip ten atrodo ,tai ta vieta kur deze tepaluota visa,tai leidzia taip iseitu..
idomu kur gali leist?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2008 Balandžio 15, 15:58:35 »
Na trumpai sakant, gal zinot patikimu meistreliu kurie tais reikalais uzsiima ir su A8 daznai susiduria? Veiksmas butu geriau Vln. Idomu garantijas duoda kasnors tokiems darbams apart OOOO centro? Dar toks kvailokas klausimas, kadangi automatas man naujiena, tai jei staigiai spusteli gaza (pvz kad ilyst kamstyje) masina susimasto gal sekunde ar dvi ir tik tada ikala zemesne pavara, kai jau neber kur lyst.. Cia irgi kaip gedimas traktuojama ar cia visi automatai taip daro? Tipo tada kamsciuose ta tiptronika naudot belieka

Paskaityk keliais postais aukščiau, rašiau kur tvarko dėžes... (h) Man ten tvarkė, garantiją davė... (+)
O dėl to spūstelėjimo, tai kartą bandžiau ir aš taip įlysti, tai vos į subinę neįlėkiau priekyje stovinčiam... :D :D Nuo to laiko važinėju spakainiau...   o kai reikia tai imu tiptronic'ą... :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2008 Balandžio 15, 16:35:22 »

jei domiesi tais reikalais gal pasakysi kas pas mane per problema, kai salta masina, na tarkime pirmas 10-15min vaziuojant antra pavara skaudziai jungia, visa masina susipurto, o paskui praeina, kas gali buti? tepalu kiekis geras. dazniausiai pasitaiko jungiant ties 2 tukstanciais apsuku, o jei keiti ties 3 tukstanciais arba isvis vos gaza spausdamas tai smugio nebuna. o kai pasyla masina tai viskas OK buna. kazkas man pasakojo apie kazkokiuis ten hidrotransformatorius ar kokius ten velnius, tipo del ju kaltes taip vyksta, ir tai gali testis 200-300 tukstanciu kilometru, o deze kaip laike taip laikys....

david_

• Svečias
« Atsakymas #234: 2008 Balandžio 15, 17:22:28 »
o tai pas a8 neina kazkaip reguliuoti sito perjungimo?
pvz draugui mb124 automatas buvo,kad skaudziai junge pavaras,tai nuvare i serviziuka kakzoki,ten meistrai palinde kazka pasukinejo ir poto jau ramiai junge :) sumokejo ir ten tik a[ie 50lt

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2008 Balandžio 15, 17:27:49 »
gali buti ir hidromova"hidrotransformatorius",ir strigti voztuveliai,gali saibom but isejes priekinis velenas su bugnu,dazniausi gedimai. (?!)bet cia automatas ?!? ir ju ligos nustatomos tik atidarius deze ir tai vargsta meistrai kol nustato priezasti ?!?,o tu galvoji kad cia kaip gripo nustatymas  :Dciaudai tai ir persalimas aiskus :-]

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2008 Balandžio 15, 20:14:11 »

koks dar voztuvas,visi voztuvai randasi smegenineje , o cia kalba apie galini stumokli"rear piston".o remontuot tau "patrakusi" jau minejo kur.tai kas dar toliau per klausimai:D

tingiu su tokiais zinovais kaip tu gincytis :) turek savo teisybe man negaila :-]

david_

• Svečias
« Atsakymas #237: 2008 Balandžio 16, 11:30:27 »
na patarkit kas nors man...
buvau siandien automatine pavara sevize,verkiu 50g,kaip patare patrakusi. atrodo zino ka daro ir panasiai. paziurejo,sako ruputy leodzia pro tarpine dezes,sako reikai dapilti tepalo. ipile net 2 ltr beveik nes tiek truko ir ako savaite vaziuok,poto vel pasitikrinti kaip kas..
taciau man vistiek perjungiant i r padeti skaudziai subilda kazkas..
kartais i d irgi..poto vaziuojant perjungineja normaliai,tik dar kartais stabdant skaudziai gryzta atgal tos pavaros..
kas cia gali buti? ujau deze taip pavargus?jaul ateina jos darbo pabaiga? 8:8

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2008 Balandžio 16, 11:45:30 »
man stabdant irgi kazkaip skaudziai grizta prie pavaros, nu ne taip kad susipirto masina, bet jauciasi tiesiog, pas drauga a6 irgi tas pats, o pas mano buvusia a8 nebuvo taip, budavo tik toks nuansas kad labai letai vaziuojant pvz kamstyje jei jungia antra pavara sudugnsi  :f

david_

• Svečias
« Atsakymas #239: 2008 Balandžio 16, 12:03:04 »
tai manau cia kol vaziuoja reikai vaziuoti ir maziau parintis.. :)
kazkaip noretusi kad dirbtu idealiai,bet kai pagalvoju kad masina jau ne nauja ir tikrai visko macius tai ... :)
o as cia ne i tema,bet kur vln galima pakaba patikrinti,kas negerai ir panasiai. nes noriu viska susitvarkyti ir jei ka reikia pakeisti iskarto :)
juk ateina vasara vazinet reikes ne 80 km/h  ;)

audiz

• Svečias
« Atsakymas #240: 2008 Balandžio 16, 13:36:12 »
kas kiek laiko reikia keisti dezes tepalus? ir kokia kaina?

Neprisijungęs spartakas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2008 Balandžio 16, 13:42:13 »
keisti reikia kas 60000 km. kaina 350 lt. su tepalu,filtru,tarpine ir darbu.bent jau kaune tiek  kainuoja.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2008 Balandžio 16, 14:19:12 »
kas kiek laiko reikia keisti dezes tepalus? ir kokia kaina?
keiciasi geriausia kas 40 000km tepalai+tarpine+filtras apie200,

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2008 Balandžio 16, 16:18:37 »
klaipedoj tia zinau kur uz 15lt visa ispurto ir visai neblogai.  (h)

david_

• Svečias
« Atsakymas #244: 2008 Balandžio 16, 18:16:40 »
reikai vilniuje..  (v)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2008 Balandžio 17, 09:13:07 »
vilniuje paneriuose kokybiskai dirba vyrai tel.2602702 Denisas

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2008 Balandžio 17, 10:43:05 »
keisti reikia kas 60000 km. kaina 350 lt. su tepalu,filtru,tarpine ir darbu.bent jau kaune tiek  kainuoja.

kur cia Kaune taip darei?

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2008 Balandžio 17, 13:23:35 »
reikia pagalbos, gal ka szinokur kaune galiam arast ar aplink koki tikrai gerai nusimanati apie pavaru dezes, be tkad tikrai butu beveik savas i rgeri nusimanatis, gal jau kada yr asu tuo susidures ir tvarkes, reiki agrietai info, nes bolidas stovi servisiniam rezime blin (A8 4.2l triptronic'as)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2008 Balandžio 17, 13:52:38 »
reikia pagalbos, gal ka szinokur kaune galiam arast ar aplink koki tikrai gerai nusimanati apie pavaru dezes, be tkad tikrai butu beveik savas i rgeri nusimanatis, gal jau kada yr asu tuo susidures ir tvarkes, reiki agrietai info, nes bolidas stovi servisiniam rezime blin (A8 4.2l triptronic'as)

Aš ne į temą, ale tu turbūt stengiesi visada greit parašyt, ir dedi tarpus ne laiku... :D :-] Tai tavo žinutes iššifruot kartais nemažai laiko užima.. :) :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2008 Balandžio 17, 13:55:21 »
čia koduotė tokia. Aš tai jau normaliai skaitau - pripratimas :-]
Aš ne į temą, ale tu turbūt stengiesi visada greit parašyt, ir dedi tarpus ne laiku... :D :-] Tai tavo žinutes iššifruot kartais nemažai laiko užima.. :) :D :D