Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 350524 kartus)

Neprisijungęs AivaraS

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
A8 Automatinė greičių dėžė
« Topic Start: 2007 Gegužės 11, 23:58:47 »
Trumpai kalbant atsitiko man taip: vaziujant kur ant borto kompo rodo pavaras uzsidege raudonai, dingo 5 pavara ir tiptronicas dingo. kek spejau suzinoti, sako isijunge servizo riezimas. tai gal kas zino, cia gedimas koks ar kaip suprasti? ir kas zino kur klaipedoje ar arti jos automatus remontuoja?  
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 29, 15:41:16 sukūrė Patrakusi »

flex

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 12, 00:08:58 »
į audi centrą nenori nuvažiuot pasitikrint?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 12, 00:17:26 »

:-]  :D  :D a pablūdai ?  (+) (+)

flex

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 12, 00:34:29 »

:-]  :D  :D a pablūdai ?  (+) (+)

Gal ir pablūdau :) bet jei turi A8, kuris jau skaitosi prabangos "elementas", tai nederėtų vengti audi centro :D Na yra ir kitas būdas, važiuoti ten, kur gali padaryti kompiuterinę diagnostiką :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 12, 00:50:28 »
Audi centro būtent ir derėtų vengti, yra pilna kitū vietų kur moka kompą pajungt
ir plius dar sugeba paaiškinti ką jis parodė. Jei man reikėtu pasijungt kompą, tai aš varyčiau,
adreso dabar net neatsimenu, bet jei važiuot Šilutės plentu link Rimkų, tai po kaire ranka
privažiuotum Šilutės pl. 100. Tai va lygiai ties ta vieta tik įvažiuot reikia iš tos Šilutės pl.
pusės, kuri eina link Klaipėdos (kaip žinom ten vienpusis eismas). Ten yra atskiri nuo visų kitų
du garažai, na ten jau matysis, mašinų pilna visalaik................

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 12, 01:12:41 »
Audi centro būtent ir derėtų vengti, yra pilna kitū vietų kur moka kompą pajungt
ir plius dar sugeba paaiškinti ką jis parodė. Jei man reikėtu pasijungt kompą, tai aš varyčiau,
adreso dabar net neatsimenu, bet jei važiuot Šilutės plentu link Rimkų, tai po kaire ranka
privažiuotum Šilutės pl. 100. Tai va lygiai ties ta vieta tik įvažiuot reikia iš tos Šilutės pl.
pusės, kuri eina link Klaipėdos (kaip žinom ten vienpusis eismas). Ten yra atskiri nuo visų kitų
du garažai, na ten jau matysis, mašinų pilna visalaik................

Na nezinau, kodel esi tokios blogos nuomones apie Audi centra, gal ten Klaipedoj tikrai koks kolektyvas priplaukes sedi :V Bent jau Vilniaus audi centru niekad neteko nusivilti, ir del serviso rezimo esu pas juos kreipesis, ir kompa pajunge ir tuo paciu alyva dapyle, ir 230lt viskas atsiejo gal ir buciau rades kur pigiau, bet man tada reikejo greitai sutvarkyti, o Audi centrui ish ryto paskambinau, po pietu jau sutvarkyta mashina pasiemiau...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 12, 01:29:19 »
Na aš nešneku apie tai ko nežinau  ;), t.y. apie Vilniaus Audi centrą....
bet va apie Klaipėdos jau esu prirašęs TIK savo paties arba iš 'pirmų lūpų'
istorijas, ir šviežių pilna, tik kad laikas jau labai vėlyvas, 'nebeišnešu' rašyt....
Beje pasitikrint tepalo lygį automate na min 10d. laukti visiem teko kiek pamenu
ir pigu ar brangu kur nors - aš nė nešneku apie tai.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 12, 01:33:14 sukūrė gedis080 »

rus

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 12, 09:40:26 »
dirbo klaseroj mano drauge (aisku ne masimas remontavo o ofise) tai papasakojo kas ten per kontora niekad gyvenime nevaryciau savo masinos pas juos nebent uzsidarytu visi klaipedos servisai ir garazeliai

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 12, 09:56:39 »
na man siaip kuo greiciau reiktu, paskambinau i ta audi centa, tai pas juos tik geguzes 23 anksciausiai. tai kur klaipedoje galeciau ispresti savo problema kuo greiciau? :P

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 12, 10:19:56 »
Aš Tau jau juk rašiau: pirmiausia nuvažiuok tenais į Šilutės pl. ir pasijunk prie kompo, susirašyk ką parodys, paskui patarčiau
važiuot į Subaru centrą Kretingos g. 20, būtinai pasitikrink tepalų lygį automate, ir jeigu jie dėl kažkokių priežasčių nieko neapsiims,
tai tikrai duos kontaktus kas Tau viską sutvarkys. Kartoju - čia aš taip daryčiau. SËKMËS

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 13, 14:45:59 »
galimas elektroninis gedimas :) arba jei dingsta 5 pavara, 5 pavaros gedimas, triptronicas elektroniskai gali dingti ;) o negirdi musimu ties greiciu deze? nesitampo masina ? :)

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #11: 2007 Gegužės 13, 15:45:56 »
galimas elektroninis gedimas :) arba jei dingsta 5 pavara, 5 pavaros gedimas, triptronicas elektroniskai gali dingti ;) o negirdi musimu ties greiciu deze? nesitampo masina ? :)

Na kaip man buvo: pries kuri tai laika uzvedus ir ijungus pavara visada parodo OK ir servis in 900...800 ir taip mazejo kilometrai, galiausiai uzsidegdavo servise ir OK, va ir po kurio tai laiko isijunge kiek suprantu servizinis riezimas. Siaip lyg anksciau taip nebuvo, kai ijungi R ar D laikydamas ant stabdzio pasijunta toks grubus perjungimas ar tai sujuda masina? kaip galvoji cia mano dezei sakes jau ar kas daba bus  :-{ :O
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 13, 15:47:51 sukūrė aivaras »

Evaldas

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #12: 2007 Gegužės 14, 12:10:32 »
Tau įsijungęs servizinis rėžimas. Pirmiausia tepalą pažiūrėk, gal kartais trūksta. Toliau jau darai diagnostiką. Dažniausiai sugenda dačikas, jo kaina apie 50lt, tik nepamenu, kaip jis tiksliai vadinasi. Kažkada ta pati bėda A4 1,9TDI buvo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #13: 2007 Gegužės 14, 15:18:41 »
butum kaune- patys tau paziuretume kas per klaidos dezej per koki meeta.... priezasciu daug... trukumas tepalo, nekontaktuojanti fyske ar seip klaidu prigaude (cia paprasciausios). Pabandyk pradziai atjungti visai akuma ir palaikyk 30-60min - jei klaidos, tai jos turetu issitrinti- tada parasyk ar pasitaise ;)

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #14: 2007 Gegužės 14, 20:21:15 »
Tau įsijungęs servizinis rėžimas. Pirmiausia tepalą pažiūrėk, gal kartais trūksta. Toliau jau darai diagnostiką. Dažniausiai sugenda dačikas, jo kaina apie 50lt, tik nepamenu, kaip jis tiksliai vadinasi. Kažkada ta pati bėda A4 1,9TDI buvo.
pasidariau diagnostiką, tai mano bėdos priežastis "transmission range sensor", vienu žodžiu išėjo iš rikiuotės dačikas kur reguliuoja svirties padėtį.
o tokio laido reikia ieskoti kur??? firminej parduotuvej?

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #15: 2007 Gegužės 14, 20:27:23 »
dar klausimas, o kur pažiūrėti dėžės tepalo lygį?? viršuje, ta prasme po kapotu lyg ir nieko neradau, apačioj tai tik varžtukas tepalui nuleisti? :V :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #16: 2007 Gegužės 14, 20:39:08 »
bande klaidas trinti?

Evaldas

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #17: 2007 Gegužės 14, 21:53:41 »
Dėžėje tepalo lygį tikrini per apačią. Dėžės šone yra varžtas, jį atsuki ir žiūri, t.y. bėga tepalas ir ne.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #18: 2007 Gegužės 14, 21:58:45 »
tik tepalas turi buti ikaites iki tam tikros temperaturos, nepamenu kiek, zodziu ne shaltas.

Evaldas

• Svečias
del A8 automato
« Atsakymas #19: 2007 Gegužės 14, 22:00:35 »
tik tepalas turi buti ikaites iki tam tikros temperaturos, nepamenu kiek, zodziu ne shaltas.

Na turi rodyti 90laipsnių skydelyje. Bėje, tikrinama ant P.

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #20: 2007 Gegužės 14, 23:47:29 »
butum kaune- patys tau paziuretume kas per klaidos dezej per koki meeta.... priezasciu daug... trukumas tepalo, nekontaktuojanti fyske ar seip klaidu prigaude (cia paprasciausios). Pabandyk pradziai atjungti visai akuma ir palaikyk 30-60min - jei klaidos, tai jos turetu issitrinti- tada parasyk ar pasitaise ;)
:D :D :D tai gal vytukai turit programele vag-com klaidelem nuskaityti?? būtų gerai sužinoti iš kur ją gauti ar parsisiūsti? (h) (h) (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #21: 2007 Gegužės 15, 06:34:55 »
turim, tik prie ko cia vytukai :D ? o parsisiuti galima is anglu pvz ar bet kurios virtualios parduotuves, paskui susirasti programa

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #22: 2007 Gegužės 19, 13:12:01 »
aivarai turiu vagcoma ;] galiu paziuret tau, kas blogai  :) o tas grubus perjungimas jauciamas pas tave tai - reduktoriaus beda ;)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #23: 2007 Gegužės 19, 13:34:22 »
jei ka mobilus, 865339135, Mindaugas.

Neprisijungęs AivaraS

• Žiūrėti profilį
del A8 automato
« Atsakymas #24: 2007 Gegužės 19, 15:43:34 »
jei ka mobilus, 865339135, Mindaugas.
Na Mindaugai, gerai butu kad paižūrėtum, bet nelabai noriu i kauna lekti su keturiom pavarom. jei kada busi klaipedoje galesim susimatyti, duok tada zinoti is anksto) ant kompo man buvo pajunge, ismete tokia klaida: 17090 Transmission Range sensor (F125), kiek man aiskino dacikas isejes, tik va nelabai zinau kur toki laida pirkti.
o sakai dar reduktorius kaltas, jis tvarkomas?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 19, 15:48:13 sukūrė AivaraS »