Sveiki Mielieji,
Is anksto atsiprasau jei kas ne taip , katik susikuriau anketa ir rasau pirma karta, beja perskaiciau 50 puslapiu temos ir nk panasaus neradau.
Turiu senute Audi a8 - 2,8- 1995m. (benzas-dujos) automatas (4 begiu jei neklystu) paprasta deze be trip tronic.
Turiu tokia viena problema , bet noriu papasakot nuo pradziu kas kaip buvo , kad susidarytumet kazkokia nuomone apie problema. (P.S. esu Vokietijoj)
Pries 2 menesius issizerge varikliukas mano masinai , prapute abi galvos tarpines. Pastaciau masina kieme 2 savaitem kol susiradau kas parves i LT remontui. Per ta laika daug lijo - vandens nubegimo drenazuose prisikaupe lapu ir uzpyle greiciu dezes kompa po kapotu. (aisku liurbis nepagalvojau lapus prasivalyt)
Parveze masina i lietuva sutvarke varikli ,pakeite tepalus filtrus visus, zvakes , zvaklaidzius , termomova- surado , kad tas kompas dar buvo uzpiltas (trumpino- nemete begiu) viska isvale pakeite kompiuteri (greiciu dezes), tepalus greiciu dezej - filtra.
Gryzo masina ant traliuko- pavazinejau 2 menesius ir atsirado toks gedimas dabar:
Jeigu taip galima pasakyti susimaise begiai ... (tai atsitiko tiesiog viena ryta po nakties is niekur nieko)
Tarkim Greiciu dezes riciagas stovi :
Ant P raides - skydeli kompas rodo R begi (bet kuriasi kaip ant P , kad ir be stabdzio - dirba laisvom apsukom)
Ant R raides - skydeli kompas rodo 3 begi ( atleidus stabdi niekur nevaziuoja dirba kaip ant N)
Ant N raides - skydeli kompas rodo R begi ( atleidus stabdi dirba kaip ant N)
Ant D raides - skydeli kompas rodo 3 begi (atleidus stabdi vaziuoja masina iki 3 begio gerai- jokiu sokinejimu papildomu garsu ar panasei nera)
Ant skaiciu 3-2 - skydeli rodo 3 begi (atleidus stabdi vel vaziuoja iki 3 begio)
Ant skaiciaus 1 - skydeli rodo D begi ( vaziuoja iki 4 begio - po kiek laiko rodo jau 1 begi ir vaziuoja tik 1 begiu. P.S. cia tik viena karta taip pabandziau nes baisu , kad is 4 i pirma neimustu kai atsigauna ten kazkas)
Kartais pavyksta ijungti atbulini begi pastacius ant R - kompas rodo 3 begi , bet isjungia atbulinis lb lb retai.
Taigi buvau issiemes ta greiciu dezes kompiuteri , isradziau - dziovinau , isvaliau kontaktus, pilnai hermetizavau - idejau atgal , bet nepadejo. Na tik iki 1mo pravaziavimo dazniau isimusdavo atbulinis begis.(beja ten po kapotu toj kompiuteriu dezej plastmasinej sausa , neatrodo , kad vel butu uzlieja)
Dabar uzsisakiau kita kompa greiciu dezes ir ta laida klaidom nuskaityt- bet teks palaukti apie pora savaiciu plius niekad nenaudojes to laido. gal atsirastu koks zmogus kuris galetu padet suprast ka su juo galiu bandyt padaryt kai atsius ? neskaitant klaidu nuskaitymo - bandymo suprast kas per klaidos ir istrynimo? Gal kazka pareguliuot galima bandyt? Ir kokios jusu mintys apie si gedima? Perskaiciau 50 puslapiu sioj temoj , bet nk panasaus neradau , jau akys varva tai nusprendziau pats parasyti. Is anksto dekoju uz bet kokius patarimus.
Aisku atsizvelkit i tai , kad esu vokietijoj (negaliu tiesiog nuvaryt pas meistrus, kad pasakytu kas yra ) ir jei nepavyks paciam sutvarkyti teks auto siust i LT vel ant tralo ir moketi didelius pinigus nes cia isvis remontuoti tokia masina neimanoma - jei taip galima issireiksti
Jei kam patogiau mano Fb Valdemaras Virkietis.
Dar karta prasau labai: jei kas susidure su panasia problema arba numanot kaip kazka patikrinti , kad galeciau patvirtinti arba atmesti jog gedimas stiprus mechaninis ir reiks nuiminet greiciu deze - tai labai laukiu visu pasiulymu ir minciu. Aciu is anksto
kur randies Vokietijoj?gali az
yra ten ir lietuviu meistru