Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 350460 kartus)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #200: 2008 Balandžio 14, 09:55:54 »
pas mene leidzia greiciu deze tepala, apsitaske ten viskas, kas galetu but? gal kas susiduret? :-{

Pas mane taip buvo...Tvarkyt reikejo visa deze...Remontas kainavo ~3000lt... :)
Nu jo bega tepalas reik visa deze remontuoti :) O gal uztenka salnyk apakeisti?:)

Pas mane ne tas žodis "bėga", man tiesiog išvarė staigiai visą tepalą, o aš tuo metu važiavau...tai pravažiavau 3km, žiūriu kažkaip ne taip junginėjasi, tarpai tokie dideli gaudavosi tarp perjunginėjimų, atvažiavau žiūriu dūmai rūksta iš mašinos, išsigandau galvoju vsio kapec dega mašina...Tai vyras greit pakėlė, nuėmė apsaugas visas tepalas išbėgęs buvo...Viskas susvilę... (z) Tai ką aš žinau ar ten užtektų tik salnyką pakeisti... :/ Tada pasitaisysiu, pas tave ne taip kaip pas mane buvo, atsiprašau... (v) :)
Pas tave tepalo siurblio ivore prasuko,uztat ir staigiai tepalai pabego,galima buvo tik ivore nauja pakeist arba visa siurbly,o pas kolega rasoja tepalai tai kazkuris riebokslis at tarpine leidzia i vsio koks cia remontas,juokai:D

Nu nepyk, bet as pasakysiu tai  :) kai man tada ivyko sitai, as cia klausiau, kas tai galetu buti, gal kas susidure...niekas man nesake kad reikia gal koki salnyka pakeisti arba kaip tu dabar sakai, tik ivore ar siurbly pakeisti... Oo) nu taip, juk nematote realiai to, as sutinku...Bet dabar, is kur zinot kad pas mane butent taip nutiko ir tereikejo ta ar ana pakeisti???????????.... (z) indomiai jus cia kalbate... ?!? kaip sakoma, "posle draki kulakami mašytes"... :D Siaip vyras buvo prie meistru kai isrinkinejo, viska mate... (h)
Otai ka vyrui parode meistrai,ar ne siurbly,nebent dar kazkas buvo,bet tavo atveju dezes lyga yra butent si