Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 350438 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #200: 2008 Balandžio 11, 11:21:41 »
pas mene leidzia greiciu deze tepala, apsitaske ten viskas, kas galetu but? gal kas susiduret? :-{

Pas mane taip buvo...Tvarkyt reikejo visa deze...Remontas kainavo ~3000lt... :)
Nu jo bega tepalas reik visa deze remontuoti :) O gal uztenka salnyk apakeisti?:)

Pas mane ne tas žodis "bėga", man tiesiog išvarė staigiai visą tepalą, o aš tuo metu važiavau...tai pravažiavau 3km, žiūriu kažkaip ne taip junginėjasi, tarpai tokie dideli gaudavosi tarp perjunginėjimų, atvažiavau žiūriu dūmai rūksta iš mašinos, išsigandau galvoju vsio kapec dega mašina...Tai vyras greit pakėlė, nuėmė apsaugas visas tepalas išbėgęs buvo...Viskas susvilę... (z) Tai ką aš žinau ar ten užtektų tik salnyką pakeisti... :/ Tada pasitaisysiu, pas tave ne taip kaip pas mane buvo, atsiprašau... (v) :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2008 Balandžio 11, 11:40:17 »
vat man nervina audines butent del tokiu dalyku, konkreti nedadelka. Kazkoki supista langu apiplovimo skysti parodo kad baigesi, o kad variklio tepalas baigesi, arba pavaru dezes tepalas baigesi nerodo, ir ar cia protingas audi inzinieriu sprendimas? ka daciko negalejo ikist i ta kvaila deze?  :f :f :f :f
net vw golfe 83metu buvo variklio dacikas.   (z)
ir apskritai, nei daciko dezes, nei pasitikrinsi ta deze, turi keltis masina ant keltuvu, ar vezt i servisa ir t.t.  :f

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2008 Balandžio 11, 12:54:48 »
pas mene leidzia greiciu deze tepala, apsitaske ten viskas, kas galetu but? gal kas susiduret? :-{

Nu jo bega tepalas reik visa deze remontuoti :) O gal uztenka salnyk apakeisti?:)

Pas mane ne tas žodis "bėga", man tiesiog išvarė staigiai visą tepalą, o aš tuo metu važiavau...tai pravažiavau 3km, žiūriu kažkaip ne taip junginėjasi, tarpai tokie dideli gaudavosi tarp perjunginėjimų, atvažiavau žiūriu dūmai rūksta iš mašinos, išsigandau galvoju vsio kapec dega mašina...Tai vyras greit pakėlė, nuėmė apsaugas visas tepalas išbėgęs buvo...Viskas susvilę... (z) Tai ką aš žinau ar ten užtektų tik salnyką pakeisti... :/ Tada pasitaisysiu, pas tave ne taip kaip pas mane buvo, atsiprašau... (v) :)
Pas tave tepalo siurblio ivore prasuko,uztat ir staigiai tepalai pabego,galima buvo tik ivore nauja pakeist arba visa siurbly,o pas kolega rasoja tepalai tai kazkuris riebokslis at tarpine leidzia i vsio koks cia remontas,juokai:D

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2008 Balandžio 11, 13:00:11 »
teko susidurt su automatu meistrais ir dezes remontu, kas liecia tepalu keitima, tai pvz tas servisas kuriam taisiau deze tai jie jei atveza keist tepalus, tai keicia tik savus kuriuos naudoja nes tik su ju keistais tepalais jie duoda garantija, pats savom akim maciau kai bachuriukas atvare keist tepalus ir atsiveze savo, tai sako galim tau juos pakeist bet garantijos nesuteikia, tai va kiek suprantu reikia parinkt tinkamus tepalus tam tikrai dezei, ir labai teisingai tas kas sako kad su saltu automatu reik vaziuot ramiai pakol pasyla, ir ypac ziema prie minusines temp.
Servise tepalus pasiziuret turi pagal deze kas priklauso,savo tepalu katalogus turi ,o su atveztais keisti nieks nezino pagal ka kas parinko,uztat ir bijo.as turiu informacija kas kam priklauso,o daznai atnesa tepala automatams zmogeliai ir sako man tokio dapilimui.pasiziuriu kad visai ne i tema parinkti buvo ir kaip dar vaziavo.Vo tep

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #204: 2008 Balandžio 12, 10:31:18 »
Sveiki, vyrai. Gal zinot kas galetu buti (A8 4.2q 94m) kai stovi ir perjungi pavara i atbula pasigirsta toks kirstelejimas, kartais net reik pagazuot, kad isimestu atbulas, na ir i prieki vaziuojant tarp perjungimu kartais kaip ir kirstelejimas buna.. Cia tepalu mazai ar jau giliau kazkas gali but? Gal kas susiduret? Dekui

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2008 Balandžio 12, 11:45:51 »

Pas tave tepalo siurblio ivore prasuko,uztat ir staigiai tepalai pabego,galima buvo tik ivore nauja pakeist arba visa siurbly,o pas kolega rasoja tepalai tai kazkuris riebokslis at tarpine leidzia i vsio koks cia remontas,juokai:D

Nu nepyk, bet as pasakysiu tai  :) kai man tada ivyko sitai, as cia klausiau, kas tai galetu buti, gal kas susidure...niekas man nesake kad reikia gal koki salnyka pakeisti arba kaip tu dabar sakai, tik ivore ar siurbly pakeisti... Oo) nu taip, juk nematote realiai to, as sutinku...Bet dabar, is kur zinot kad pas mane butent taip nutiko ir tereikejo ta ar ana pakeisti???????????.... (z) indomiai jus cia kalbate... ?!? kaip sakoma, "posle draki kulakami mašytes"... :D Siaip vyras buvo prie meistru kai isrinkinejo, viska mate... (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 12, 13:04:47 sukūrė patrakusi »

audiz

• Svečias
« Atsakymas #206: 2008 Balandžio 13, 18:27:54 »
kas gali buti ant N ir R begiu rodo borto kompiuteri, o kai vaziuoju ant D nerodo isvis, tik va benzinas kai prie pabaigos buvo rode benzino kad truksta o apacioj paciu raidziu nieko! pabandziau dar tai dabar ir ant R ir N kartais rodo kartais ne. kas cia gali buti? Beto ar imetus D begi judant is vietos turi buti toks garsas kaip ABS dirbtu ir per stabdzio pedalo jaustusi?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2008 Balandžio 13, 19:09:54 »
gal isjungtas. ant rankeneles kur junginejasi borto kompas laikyk reset knopke, kuri yra svirties apacioje, ir tada paspausk rankeneleje i virsu arba apacia, gal atsiras,nes taip ishsijungia borto kompas. viska daryk uzvedus.

audiz

• Svečias
« Atsakymas #208: 2008 Balandžio 13, 23:46:43 »
o cia kur ta renkenele? prie spidometro yra "CHECK" mygtukas, o cia ta rankenele desinej kur stiklu apiplovimas ir valytuvai, ar kaireje kur posukiai? As dar tik kelios dienos su ta masina, gal galetum truputi paaiskinti kaip per ta meniu vaiksciot, dekui.

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2008 Balandžio 14, 00:02:39 »
o cia kur ta renkenele? prie spidometro yra "CHECK" mygtukas, o cia ta rankenele desinej kur stiklu apiplovimas ir valytuvai, ar kaireje kur posukiai? As dar tik kelios dienos su ta masina, gal galetum truputi paaiskinti kaip per ta meniu vaiksciot, dekui.
ta desinej, kur stiklu apiplovimas ir valytuvai :) o vaiksciot po ta meniu bent jau pas mane tai prie pavaru perjungimo svities tokia dezute yra ja astidarai ir pacioj dezutej yra dvi knopkes ir burbuliukas toks kuris sukiojasi i 4 puses ir dar i vidu spaudzias :)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2008 Balandžio 14, 09:55:54 »

Nu nepyk, bet as pasakysiu tai  :) kai man tada ivyko sitai, as cia klausiau, kas tai galetu buti, gal kas susidure...niekas man nesake kad reikia gal koki salnyka pakeisti arba kaip tu dabar sakai, tik ivore ar siurbly pakeisti... Oo) nu taip, juk nematote realiai to, as sutinku...Bet dabar, is kur zinot kad pas mane butent taip nutiko ir tereikejo ta ar ana pakeisti???????????.... (z) indomiai jus cia kalbate... ?!? kaip sakoma, "posle draki kulakami mašytes"... :D Siaip vyras buvo prie meistru kai isrinkinejo, viska mate... (h)
Otai ka vyrui parode meistrai,ar ne siurbly,nebent dar kazkas buvo,bet tavo atveju dezes lyga yra butent si

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2008 Balandžio 14, 14:14:52 »
o is kur tu zinai kas buvo jos dezei? gal tu remontavai? kad tvirtini buvo butent ta beda?

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2008 Balandžio 14, 15:15:10 »
tai ir aiskinu kad situ deziu tiptroniku lyga siurblys saibom iseina,o is kur zinau ,ne pirmus metus automatinems dezems dalimis ,ir ne, tik prekiauju http://www.arusta.lt/lt/p/filtrai/transporto-priemonems/ (h)

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #213: 2008 Balandžio 14, 17:53:22 »
Tai kasnors galetu padeti?

Sveiki. Gal zinot kas galetu buti (A8 4.2q 94m) kai stovi ir perjungi pavara i atbula pasigirsta toks kirstelejimas, kartais net reik pagazuot, kad isimestu atbulas, na ir i prieki vaziuojant tarp perjungimu kartais kaip ir kirstelejimas buna.. Cia tepalu mazai ar jau giliau kazkas gali but? Gal kas susiduret? Dekui

audiz

• Svečias
« Atsakymas #214: 2008 Balandžio 14, 18:17:32 »
jo man irgi kazkas panasaus, kai nuspaudi pradedi judet ir atleidi stabdi pradedi girdzdeti, ir toks garsas buna panasus kai ant vietos jungineji begius. Kas cia gali buti?

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #215: 2008 Balandžio 14, 19:39:37 »
Na pas mane atbula jungiant taip gan smarkiai imusa ta begi, o kartais ijungi atbula spaudi gaza, nevaziuoja kelias sekundes, o veliau isimusa begis. I prieki irgi begiai taip kaip ir su smugeliu tokiu persijungia

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2008 Balandžio 14, 21:21:22 »
pas mane begius junginejant is R i D ir yra kalimas bet kiek ziurejau tai laisvumas kardane radau nors nesuprantu kodel tas kalimas stipreja jei vienoj vietoj stovint dazniau pajungineji begius pirmyn atgal.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2008 Balandžio 14, 21:39:46 »
kaip sailentblokai gyvena reduktoriaus?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2008 Balandžio 14, 21:42:07 »
nzn :D sakai jiem sakes? kiek mazdaug kainuos ju pakeitimas jei cia juose beda?

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #219: 2008 Balandžio 15, 00:27:45 »
Na manau del sailentbloku neturetu kartais tik pagazavus ar tiesiog ijungus ir ilgiau palaukus atbulinis isikalti:/

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2008 Balandžio 15, 00:51:35 »
Na pas mane atbula jungiant taip gan smarkiai imusa ta begi, o kartais ijungi atbula spaudi gaza, nevaziuoja kelias sekundes, o veliau isimusa begis. I prieki irgi begiai taip kaip ir su smugeliu tokiu persijungia
apie reduktoriu ne tau sake :) o pas tave gali buti sueja voztuvai :) arba seip sakes dezei. sankabeles ten visokios diskai dantraciai uj ten kiek visko :)

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #221: 2008 Balandžio 15, 08:49:37 »
Aiskuma, tai reiskias reik algele atsidet sitam reikalui. Uch, tos vokieciu greiciu dezes...

stripikas

• Svečias
« Atsakymas #222: 2008 Balandžio 15, 08:51:49 »
P.S. del alyvos trukumo dezej gali tokia beda buti? ar cia jau del fizisku pazeidimu greiciausiai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2008 Balandžio 15, 08:57:47 »
gali buti problemu labai daug del trukumo alyvos dezeje. Pradedant negraziais pavaru junginejimais, flegmavimais perjungiant pavaras iki mechaniniu pazeidimu ir frikciju sudeginimu....

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2008 Balandžio 15, 09:22:00 »
Vyrai nepradekit patys remontuot automatu ir kausti kas yra,nes vistiek remontuos meistrai ,o jum pasakys kiek pinigeliu ruost po operacijos dezes,