Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 356149 kartus)

Neprisijungęs valerij19

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1500: 2010 Rugpjūčio 20, 09:15:53 »
sveiki visi.
Man tokia beda atsitiko, gal dar atsitiks didesne, kai deze suvarisis.
vaziujant i prieki viskas normaliai, gerai pavaros jungiasi, viskas ciki, bet kai sustoju ir duodu atbulini, tada prietaisu skydelyje uzsidega rauduonai visis kur begius rodo. bet tai tik retkarciais, juokauju gal netaip rakta pasuku degimo is ryto, buna kaprizinga labai mano 3.3 tdi. buna gerai, ir atbulinis, ir i prieki, o buna ir kaprizus rodo. as cia suku galva kas gali buti, nes vienur viena sako, kitur kita, ir nesuprasi kas tiesa sako, o kazkaip moketi uz perziurejima ir nieko nepadaryma nesinori. galvoju gal tepalu lygis nukrites, ar kazkas panasaus, gal tepalus reikia keist. vakar vat buvo taip, atvaziavau, parkuojantis daviau atbulini, visos lemputes prietaisu skydelyje, kur pavaras rodo uzsidege, poto vaziuojant namo , 2 begis isijunge, ir viskas, daugiau nesijunge jokia, ir rankiniu budu nesijunge ir siaip, uzgesinau masina, is naujo uzvedziau, viskas gerai pasidare, normaliai vel. siandien is ryto viskas gerai, ir atbulinis ir i prieki. Kodel mano masina kaprizinga, gal kas buvo sussidures? 2001 metu 3.3 tdi, 5 pavaru automatas