Citata iš: vaiduoklis 2009 Spalio 17, 23:26:23 Sveiki kolegos. Turiu problema. Automatine deze po kapitalinio remonto. Praejo tik 4 menesiai ir su deze vel kazkas blogai. Taigi situacija tokia: ijungus D rezima ir paspaudus akseleratoriaus pedala, pajuntamas nedidelis smugis ir uzsidega dezes avarinis rezimas (uzsidega paneleje visi begiai). Paspaudus akseleratoriu, masina nevaziuoja, toks jausmas kaip butu iminta sankaba. Ijungus R rezima ir nuspaudus akseleratoriaus pedala, automobilis vaziuoja. Prietaisu skydelyje taip pat dega "CAT" indikatorius. Praaeitas remontas kainavo 3500lt. Nesinoretu ir vel tiek sumoket, tad jei kas zino kas cia galetu but, prasom pasireikst. Nu man įdomus žmonės...Jūs čia rašote problemą, tipo jums ją tuoj internetu ar telepatiškai sutvarkys.. Nu nebūkit juokingi..Arba jungiat iš karto kompą ir žiūrite ką rodo ir atgal į servisą varot kur tvarkė dėžę, arba tiesiu taikiniu ten ir lai taiso problemą...Na ir kas kad jums čia kas parašys "taip aš žinau, pas mane irgi taip buvo, važiavau į servisą tvarkė"...jums nuo to lengviau nepasidarys, ir problema žinoma neišsispręs..
Sveiki kolegos. Turiu problema. Automatine deze po kapitalinio remonto. Praejo tik 4 menesiai ir su deze vel kazkas blogai. Taigi situacija tokia: ijungus D rezima ir paspaudus akseleratoriaus pedala, pajuntamas nedidelis smugis ir uzsidega dezes avarinis rezimas (uzsidega paneleje visi begiai). Paspaudus akseleratoriu, masina nevaziuoja, toks jausmas kaip butu iminta sankaba. Ijungus R rezima ir nuspaudus akseleratoriaus pedala, automobilis vaziuoja. Prietaisu skydelyje taip pat dega "CAT" indikatorius. Praaeitas remontas kainavo 3500lt. Nesinoretu ir vel tiek sumoket, tad jei kas zino kas cia galetu but, prasom pasireikst.
Pradėjo daras8 « 1 2 » Temų archyvas
Pradėjo valerij19 « 1 2 » Audi S/RS klasė
Pradėjo Dealler B6