Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 4.2 paskirstymo velenėlių grandines itempejas  (Skaityta 1778 kartus)

Neprisijungęs VytenisK

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
Man buvo misfire ant visos galvos (1-3 cilindrai). Keitėm įtempėją, sabakas ir grandinę. Grandinę ir sabakas pirkom naujus, o įtempėją pirkau nuo 2.8L motoro padėvėtą. Atskirti vizualiai kaip atrodo geras ir blogas įtempėjas neįmanoma. Maniškis ir vakuumą laikė pirštu skylę tepalo paėmimui uždengus ir šiaip toks standesnis judėjimas buvo, bet neįtemdavo taip kaip turi ir mesdavo klaidą. Šitas, kur nusipirkau, vaikšto lengvokai, atrodo labiau susidėvėjęs, sakyčiau, kad ta pusė kur jį keitėm gal net kiek garsiau dirba. Tačiau klaidų nemeta, traukia geriau nei prieš tai... Būčiau anksčiau radęs įtempėjus ebay, kol dar motoro nebuvom išardę, būčiau pirkęs naujus, bet tikrai ne su AUDI atstovybės 400% procentų antkainiu (sakė ką geriausiai gali padaryt tai už 600 parduot). Nesuprantu tokios logikos, kai mašina sena, o dalys kainuoja kosmosą. P.s mano sena grandinė buvo 2mm ilgesnė už seną. Išsitampius žodžiu...