Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: "CAT" klaidos bedos  (Skaityta 41627 kartus)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
"CAT" klaidos bedos
« Atsakymas #25: 2008 Birželio 13, 00:24:46 »
cia gi tos klaidos gali gi ir is lempos issokt... va pvz man vakar buvo su darbiniu guoliu bajeris... palikes buvau sviesas ir visiskai issikrove akumas.. ir primesk, nuo to pabego rakto imobilaizerio kodas.. ir hana... tada kaliaska, i juta ir isnaujo pririsinet.. ir toks variantas labai retai pasitaiko, bet pasitaiko.. nes kai paskambinau i vilniaus VW tai pasake, ka cia nusisneki, jokio SAFE negali mest, nes pirma kart girdziu apie toki dalyka... kaune biski kitaip kalbejo, ir sutvarke ta dieliuka...o viso labo buvo tik akumas nusedes...  beje ir pas mane ir pas kolegas buvo n+k golfu su nusodintais akumais ir cia pirmas kartas, kai raktas pabego...

reikejo pasukti, buciau prikabines rakta atgal ;)
patikek jei tai butu mano masina tai tikrai taip ir buciau padares... o cia darbinis kaziolas, kurio antras raktas vilniuj, ir jis dar garantinis... tai zinai nera tolko man ir tave trukdyt ir gaisint tavo laika, kai vw nemokamai ir su kaliaska pas save atsiveze ir suprogramino abu raktus kai is vilniaus parveziau..

tai kokio tu cia darbinio arklio vadeles tampai? :)